Tegn medlemskap i Mjølkesyra HER

Priser (link)

Våre åpningstider:

Alle dager kl 05:00 - 22:00 med armbånd

Styret i Mjølkesyra:

Gøran Sæther 41519647 
Maren Wien Killingmo 95161463
Maren Riise Rusten  90727029 

___________________________

Kontakt oss på e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

___________________________

Følg oss på Facebook:

Mjølkesyra - Tolga treningssenter

__________________________ 

gymsport logo

__________________________

Sykler

1780643 742287822486415 6799927259286460375 n

Step

10391434 742287872486410 3341119502590000172 n

Barseltrim

Basisball

Terninger

__________________________

Se bilder fra åpningsdagen 15. oktober 2014 her!

__________________________

Utsmykning gjort av 8.trinn valgfag 2014/2015

"Design og redesign":

Veggkunst

Fredag 22. februar braker det løs med Crossfit Open som varer i fem uker. Mjølkesyra tilbyr i samarbeid med Spinnvill i Vingelen felles gruppetime hver fredag i dette tidsrommet kl. 16.00 på Mjølkesyra. Instruktører er Simen og Jostein Østvang.

Øktene kommer i forskjellige versjoner slik at alle som vil kan prøve seg uansett ferdighetsnivå eller treningsgrunnlag. Dette er en fin måte å bli kjent med crossfit/ funksjonell trening på.

...

Påmelding via iBooking som normalt, medlemmer på Spinnvill melder seg på via mobil slik de er vant til.

Velkommen til kickstart av helga på Mjølkesyra.

PS: Ryktes om uttrekkspremier til deltagerne.

Har du lyst til å begynne å trene med vekter?
Eller få veiledning i teknikk og bevegelsesmønster?
Vi kjører et kurs innen grunnleggende vektløfting, der fokus er på riktig teknikk/bevegelse i basisløftene med vektstang.
Hoveddelen blir innen markløft og knebøy, og vi bruker tid på å gjøre deg komfortabel med vektstanga.

Dette er ikke en treningsøkt, men et teknikk-kurs. Vi bruker lette vekter, og mye tid på å trene inn grunnteknikken godt nok til at du skal kunne bruke disse øvelsene i din egen trening.

Dette er bærebjelkene i all vekttrening, og gir deg et innblikk i hvordan du kan legge inn trening med stang sammen med annen type trening.
Dette passer for alle, uansett nivå. Har du hatt lyst til å prøve vekttrening, men ikke helt visst hvor du skal begynne, er dette muligheten du har ventet på.
Bli med oss på en god, sosial og lærerik økt på Mjølkesyra!

Påmelding www.mjolkesyra.ibooking.no. Kurset har 10 plasser.

Kurs i vektløfting

Vi tar en ny runde med bestilling av Mjølkesyra klær, bestillingsfrist 20. desember!

Med Trimtex som leverandør kan Mjølkesyra tilby treningsklær med god kvalitet, med egen profilering og design! Vi har sykkelklær, samt t-skjorte, tights og shorts..

Følg link for 3D visning av klærne her.  Følg link til prisliste og størrelser her. (OBS: Noen av klærne finnes også i junior-størrelser)

Om du ønsker å prøve klærne kan vi ordne det, ta kontakt! Siden det er spesialdesign på klærne, har Trimtex satt minstebestilling på 5 stk av hvert enkelte plagg. Leveringstid 6-7 uker.

Fast T shirtRun tights longRun tights shortFree shortsElite lightshell RS jacketElite race shirt unisexElite race BIB shortsElite wmn shortsElite wmn shorts

Høst betyr oppstart av ny sesong på Mjølkesyra. Da starter gruppetimene opp igjen, og mange er klare for innetrening etter en lang og fin sommer. Mye av tilbudet er som før, vi ønsker ikke å endre på det som funker! Og så har vi i tillegg noe nytt, det er alltid spennende.

Gruppetimekalenderen er fullere en noen gang, og vi har mange flinkere instruktører som stiller opp og gjør en innsats for oss!

Basisball er nytt på timeplanen. Som mange kanskje har sett, har vi kjørt basisball gjennom hele sommeren, utendørs på skoleplassen, og de som har deltatt har vært veldig positive. Basisball var også på olsokprogrammet i år, og vi syns det var utrolig artig at så mange møtte opp! Nå har timen flyttet inn, og vi gleder oss til å se responsen på dette nye tilbudet. Treningen har fokus på styrking av kjernemuskulatur, og er det noe vi alle trenger, så er det en god og sterk kjerne. I timen trenes både kondisjon, styrke, mobilitet og balanse, så dette er en alt-i-ett-time. Alle øvelser gjøres med en medisinball med håndtak, og siden alt gjøres i eget tempo og etter egne forutsetninger, passer denne timen for alle.

Seniortrim har vi hatt på timeplanen siden i vår, og det har vært svært gledelig å se det gode oppmøtet på mandagene! Dette er et tilbud som har vært etterspurt lenge, men instruktører som kan bidra på dagtid er ikke lett å finne. Seniortrimmen er derfor et tilbud uten fast instruktør, men hvor gruppa sammen kan bidra til trivsel og god trening. I vår hadde vi to dager hvor fysioterapeut Asgeir Hilmarsen deltok og gav veiledning på bruk av apparater og gode tips til treningsøvelser. Dette gjentar vi i høst, så følg med når mer informasjon kommer! Alle pensjonister får 25% rabatt på prisene på Mjølkesyra.

På tirsdager trener barselgruppa på Mjølkesyra. Her inviterer vi mødre og fedre med barn, fra hele kommunen, til trening og øvelser hvor barna er med, eller de kan sove i vogna mens mor eller far trener. Et sosialt og godt tilbud og et fint sted å bli kjent med andre foreldre i kommunen.

Men Mjølkesyra er ikke bare gruppetimer. Veldig mange bruker Mjølkesyra for egentrening, enten alene eller sammen med andre. Vi har apparater og utstyr for enhver smak, og tar gjerne imot tips og ønsker, om det er noe du savner. Syns du det er vanskelig å komme opp med et treningsprogram, kan du nå få tips til treningsprogram ved å kaste terninger! Og alfabetet med tilhørende treningsøvelser gjør økta spennende og morsom.

Prisene på Mjølkesyra har vært uendret siden oppstarten i 2014, og vi vil si at de absolutt er konkurransedyktige i forhold til tilbudene vi har rundt oss. Nytt i høst er 25% rabatt for pensjonistene.

Etter ønske fra medlemmer utvider nå Mjølkesyra åpningstiden på morran med en time. Nå kan også du som starter tidlig på jobb rekke ei økt før jobb. Ny åpningstid er kl 05.00-22.00.

I Tolga kommune er vi heldige som har to gode tilbud for trening på treningssenter, og vi er veldig glade for å kunne samarbeide med Spinnvill i Vingelen. På denne måten kan vi komplettere tilbudet til medlemmene våre, og dele på de gode kreftene vi har i begge bygdene. Gruppetimen step/styrke på Spinnvill er nå tilgjengelig for Mjølkesyra sine medlemmer, og vi håper mange benytter seg av dette samarbeidet.

Gruppetimer høsten 2018

MANDAG

kl. 10.00-11.00

Seniortrim

 

Kl. 18.00-19.00

Step/styrke (på Spinnvill i Vingelen!)

Renate

 

kl. 18.30-19.15

Spinning 45 min

Kari

 

kl. 19.15-19.45

Enkel styrke/bevegelighet

Kari

TIRSDAG

kl. 11.00-12.00

Barseltrening

 
 

kl. 18.00-18.45

Crossfit

Simen

ONSDAG

kl. 18.00-18.45

Styrke (coretrening)

Erika

 

kl. 19.00-20.00

Spinning 60 min

Svein Ola

TORSDAG

kl. 06.00-06.45

Morgenspinning

Anne-Lise

 

kl. 19.00-19.45

kl. 20.00-20.45

Basisball

Basisball

Esten Inge

Esten Inge

FREDAG

kl. 17.00-17.45

Helgespinn

Svein Ola

 

LØRDAG

kl. 14.00-15.00

Lavterskel styrke

Christina

SØNDAG

kl. 19.30-21.00

Spinning  90 min

Christina

 

OBS! Det kan komme endringer i programmet, så se www.mjolkesyra.ibooking.no for riktig timeplan og påmelding!

Seniortrim

Et tilbud med egentrening sammen med andre. To mandager i oktober vil fysioterapeut Asgeir Hilmarsen være tilstede og tilby veiledning på utstyr og gi gode tips for treningsøvelser. Tilbudet er i samarbeid med Tolga Pensjonstforening og Tolga Eldreråd. Pensjonister får 25% rabatt på pris på Mjølkesyra.

Spinning

Sykling innendørs til musikk. Instruktøren leder deg gjennom et variert landskap med bakker, spurter og hvileperioder. Våre timer har forskjellig oppbygning og lengde, fra 45 til 90 minutter, og noen av timene er fine å kombinere med tilstøtende styrketreningstimer.

Enkel styrke/bevegelighet

En styrketime med fokus på kjernemuskulatur. Funksjonell trening for alle aldersgrupper og forutsetninger. Hovedfokus er på øvelser med egen kroppsvekt og i ulike vanskelighetsgrader.

Barseltrening

Mor/barn-trening for barselgruppa i hele Tolga Kommune. Ikke-medlemmer betaler egen drop-in pris som etterfaktureres. Tilbudet er uten egen instruktør, men styres i fellesskap av gruppa.

Crossfit

En treningsform der man utfører ulike øvelser i sal. Øvelsene gjøres i bolker på 5-10 minutter uten pause. Fokus er på styrke og utholdenhet, og du får brukt hele deg. Timen er intensiv og tøff, men med enkle øvelser og alt i eget tempo passer den for alle. Oppvarming i forkant av timen anbefales.

Styrke (coretrening)

En styrketime med fokus på kjernemuskulatur. Funksjonell trening for alle aldersgrupper og forutsetninger. Hovedfokus er på øvelser med egen kroppsvekt og i ulike vanskelighetsgrader. Oppvarming i forkant av timen anbefales.

Basisball (NY!)

En treningsform som har fokus på bruk og trening av kjernemuskulatur. Alle øvelser utføres til musikk med en medisinball som eneste vekt. Det er ingen krav til rytme eller samtidighet i øvelsene. Alt utføres i den enkeltes eget tempo, og øvelsene kan tilpasses hver enkelt deltagers form. I løpet av treningen får man jobbet med funksjonell styrke, mobilitet, stabilitet, balanse og kondisjon. Treningen danner et godt grunnlag for all annen fysisk trening, samtidig som det er med og forebygger skader.

Lavterskel styrke (NY!)

Et lavterskeltilbud med styrke og utholdenhet i sal. Enkle øvelser som passer alle, og med fokus på mestring og treningsglede.

Step/styrke (samarbeid med Spinnvill)

Mjølkesyra har ikke eget tilbud med step/styrke i vinter, men vi samarbeider med Spinnvill i Vingelen, og Mjølkesyra sine medlemmer har tilgang til å delta på Spinnvill sin time mandager kl 18.00. OBS! Egen innmelding på disse timene, se mer info.

Merk! Endringer kan forekomme. Påmelding på www.mjolkesyra.ibooking.no.

Vi kjører en gratis basisball-time i olsokuka, onsdag 25. juli kl 18.00 på skoleplassen! Påmelding: SMS med <basisball+navn> til mobil nr 40216061 (Kjersti). 30 plasser, førstemann til mølla!

Fra høsten av utvides Mjølksyras faste gruppeprogram med BasisBall CenterCore! Instruktør er Esten Inge Hilmarsen.

IMG 1119 IMG 1138     IMG 1115

Det ble dessverre ikke stor nok interesse til at vi fikk til bestilling denne gangen, men vi prøver igjen til høsten!

 

Vi tar en ny runde med bestilling av Mjølkesyra klær, bestillingsfrist 15. juni! Om du er interessert, ta kontakt så snart som mulig!

Med Trimtex som leverandør kan Mjølkesyra tilby treningsklær med god kvalitet, med egen profilering og design! Vi har sykkelklær, samt t-skjorte og tights.

Følg link for 3D visning av klærne her.  Følg link til prisliste og størrelser her. (OBS: Noen av klærne finnes også i junior-størrelser)

Om du ønsker å prøve klærne kan vi ordne det, ta kontakt! 

Fast T shirtRun tights longRun tights shortFree shortsElite lightshell RS jacketElite race shirt unisexElite race BIB shortsElite wmn shortsElite wmn shorts

De fleste gruppetimene har tatt sommerferie, men Mjølkesyra ønsker å gi et tilbud til medlemmene også på sommertid.

TURTIPS FRA MJØLKESYRA!thumb Sol

På Tolga har vi flotte områder for tur og trening, og mange har sine favoritter. Vi har samlet noen av disse, og vil gjerne dele de med deg! Kanskje det kan inspirere til å komme deg ut på tur eller trening, eller inspirere deg til å utforske nye områder? Det er turer både for sykkel, joggesko, tursko eller fra hesterygg om så. Tre av "turene" er styrketreningsprogrammer som kan gjøres inne på Mjølkesyra, og som teller med.

De fleste turene er tracket fra MJølkesyra, men du starter din tur akkurat der du vil.

Ute på Mjølkesyra har vi hengt opp kart og beskrivelse for alle turene/øktene, og inne er det registrering av deltakelse/antall økter. Der fører du på hvilken treningstur du har vært på, hver tur har sitt nummer. Det vil bli uttrekkspremiering ved sommerslutt, og vi gleder oss til å se hvor aktiv Mjølkesyra sine medlemmer kan være i sommer! Vi vil også kåre Mjølkesyra sin favoritt-treningstur. Turtipsene er for alle, uansett medlemskap eller ikke, mens registreringen er for Mjølkesyra sine medlemmer.

Lørdag 3. februar inviterer Mjølkesyra og Spinnvill til motivasjonsforedrag og trening med en av norges fremste trenere innen funksjonell trening, Allan Fallrø! Funksjonell trening er gode styrkeøvelser med høy overføringsverdi til dagliglivet. Dette er noe som vil passe alle våre medlemmer, så vi håper mange benytter muligheten og deltar. Påmelding på www.mjolkesyra.ibooking.no, og det er begrenset antall plasser så ikke drøy for lenge med å melde deg på!

Allan Fallrø

Ny sesong for gruppetimer på Mjølkesyra er planlagt og lagt ut på www.mjolkesyra.ibooking.no for påmelding. Vi fortsetter som før jul, men har tre nye timer som viderefører Kom-i-form opplettet vi hadde i høst. Disse timene er selvfølgelig åpen for alle, ikke bare de som deltok i høst!

Mandag (oppstart uke 1): Spinning 45 min med påfølgende styrke 30 min, separat påmelding på timene, delta på en eller begge. Om du bare deltar på styrke, møtt ferdig oppvarmet.

Onsdag (oppstart uke 2): Spinning 45 min med påfølgende styrke 15 min.

Vi ønsker alle våre medlemmer et riktig godt nytt år, og gleder oss til fortsatt trivsel og gode treningsøkter i året som kommer.
Hilsen styret.

Godtnyttar

 

Vi valgte i høst å ta bort musikkanlegget fordi det noen ganger ble brukt slik at det forstyrret andre medlemmer og gruppetimer. Etter dette har vi fått mange henvendelser om at det savnes musikk. Vi jobber derfor med å finne en erstatning med bakgrunnsmusikk fra radio.
I tillegg kunne vi gjerne tenke oss å få til faste styrke/vekttrenings-timer hvor treningsformen blir selvstendig, men hvor en el. to kan ta ansvar for veiledning om noen av behov for det. Ta gjerne kontakt om du kan/vil bidra :-)
Vi setter pris på alle tilbakemeldinger og ønsker i postkassa og direkte til oss i styret. For å finne de beste løsningene sammen, trenger vi navn og telefonnummer. Sammen kan vi gjøre Mjølkesyra enda bedre! :-)
Hilsen Styret

SE ALLE VÅRE SPONSORER

GENERAL-
SPONSORER:

TOS 

COOPPRIX

TolgaBilEikStor

 

 

HOVEDSPONSORER:

Opplandskraft l

Nok

FESTE kvadrat

Fias proff Synspunkter eller kommentarer ta kontakt med ansvarlig Ingar Brennmoen

Webløsning ©basert på Joomla